NL FR
    VZW DAKOTA, Documentatiecentrum van de 15 WING    

Dakota News

"Dakota News" is de viermaandelijkse kleurenmagazine, uitgegeven door het Centrum.

Elk nummer brengt nieuws van het Centrum en over de 15 Wing.

Dakota News is niet zomaar een "clubblad" waarin uitsluitend verslag gebracht wordt over de activiteiten van onze vereniging. We streven ernaar via interessante artikels de geschiedenis van het luchttransport en van de 15 Wing te doen herleven. Daarnaast brengen we een inside verslag van de werking en operaties van de 15 Wing vandaag. Dit alles wordt gerealiseerd door een redactieploeg.


Wij hopen dan u ook dit tijdschrift te kunnen toesturen, zodat u op de hoogte blijft van de belevenissen binnen Dakota en de15 Wing, en nodigen u daarom graag uit om lid te worden van onze vereniging. Alle informatie hieromtrent kan u in de rubriek "Word lid!" terug vinden.

 

U kan bovendien bijdragen aan ons Dakota News. Hebt u een interessant verhaal dat betrekking heeft tot de 15 Wing, of de opdrachten van de 15 Wing, stuur het dan gerust naar onze redactie:  voorzitterdakota@gmail.com. Dakota zorgt ervoor dat het in de andere landstaal vertaald wordt en publiceert het artikel in een komend Dakota News nummer.

Uw medewerking zal zeker gewaardeerd worden door onze leden.